Design magazin
Design magazin
Vegyes Felhasználású Épület

GAIA

Vegyes Felhasználású Épület A Gaia egy újonnan javasolt kormányház közelében található, amely magában foglalja a metrómegállót, egy nagy bevásárlóközpontot és a város legfontosabb városi parkját. A vegyes felhasználású épület szobrászati mozgalmával kreatív vonzerőként szolgál az irodák és a lakóterek számára. Ehhez módosítani kell a város és az épület közötti szinergiát. A változatos programozás a nap folyamán aktívan bekapcsolja a helyi szövetet, katalizátora lesz annak, ami elkerülhetetlenül hamarosan hotspot lesz.

Projekt neve : GAIA, A tervezők neve : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Ügyfél neve : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Vegyes Felhasználású Épület

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.