Design magazin
Design magazin
A Magánkert

Ryad

A Magánkert A kihívás egy régi vidéki ház korszerűsítése volt, amely béke és csend birodalmává vált, és átfogóan működik mind az építészeti, mind a táji területeken. A homlokzat felújításra került, a padlóburkolatoknál megmunkálási munkákat végeztek, valamint a medencét és a tartófalakat építették, új kovácsműhelyeket hozva létre az árkádokra, a falakra és a kerítésekre. A kertészettel, az öntözéssel és a tározóval, valamint a villámokkal, a bútorokkal és a kiegészítőkkel szintén átfogó módon foglalkoztak.

Kávézó És Étterem

Roble

Kávézó És Étterem A formatervezés ötletét az amerikai steak és a dohányfürdők vették át, és az első fázisban részt vevő kutatócsoport eredményeként a kutatócsoport úgy döntött, hogy sötét színű - például fekete és zöld - fa és bőr, valamint az arany és a rózsa felhasználását használja fel. az aranyat meleg és könnyű luxusvilágítással vitték el. A formatervezés jellemzői: 6 nagy függő csillár, amelyek 1200 kézzel készített eloxált acélból készülnek. Csakúgy, mint a 9 méteres bárpult, amelyet egy 275 centiméteres esernyő borít, amely gyönyörű és különféle palackokból áll, támogatás nélkül takarja el a bárpultot.

Az Építészeti Kutatás És Fejlesztés

Technology Center

Az Építészeti Kutatás És Fejlesztés A Technológiai Központ építészeti terve az irányítja az építészeti együttes beillesztését a környező tájba, egy csendes és kellemes helyiségbe. Ez a meghatározó ötlet az együttest humanizált mérföldkővé teszi, amely a benne tevékenykedő kutatók szellemi merítésére irányul, kifejezve annak plasztikus és konstruktív szándékában. A tetők feltűnő és integrált kialakítása konkáv és domború formában szinte érinti a kiemelt vízszintes vonalakat, ezáltal meghatározva az építészeti komplexum fő jellemzőit.

A Belsőépítészet

Gray and Gold

A Belsőépítészet A szürke szín unalmasnak tekinthető. De manapság ez a szín az olyan stílusok, mint a loft, a minimalizmus és a hi-tech. A szürke a magánélet, a béke és a pihenés kedvelt színe. Leginkább azokat, akik emberekkel dolgoznak vagy kognitív igényekkel járnak, általános belső színként hívják fel. A falak, a mennyezet, a bútorok, a függönyök és a padló szürke. A szürke szín és telítettség csak eltérőek. Az aranyat további részletek és kiegészítők adták hozzá. Ezt hangsúlyozza a képkeret.

Ház

Santos

Ház Fa felhasználásával a fő építőelemként a ház két szintjét szakaszonként elmozdítja, és üvegezett tetőt hoz létre, amely integrálódik a környezethez, és lehetővé teszi a természetes fény bejutását. A kettős magasságú tér kifejezi ezt a kapcsolatot a földszint, a felső szint és a táj között. A tetőablak fölött fém tető repül, megvédve a nyugati nap behatásától, és formálisan újjáépítve a térfogatot, megfogalmazva a természetes környezet látását. A program úgy tagolódik, hogy a földszinten nyilvános felhasználásokat, a felső emeleten magánjellegű felhasználásokat talál.

A Kereskedelmi Belsőépítészet

KitKat

A Kereskedelmi Belsőépítészet Képzelje el a koncepciót és az átfogó márkát innovatív módon az üzlet kialakításán keresztül, kifejezetten a kanadai piacon és a Yorkdale ügyfélkörében. A korábbi felbukkanó és a nemzetközi helyszínek tapasztalatainak felhasználása az egész élmény innovációjára és átgondolására. Hozzon létre egy ultrafunkcionális üzletet, amely jól működne egy nagyon nagy forgalomú, bonyolult hely számára.