Design magazin
Design magazin
Értékesítési Iroda

Chongqing Mountain and City Sales Office

Értékesítési Iroda A „Mountain” az értékesítési iroda fő témája, amelyet Chongqing földrajzi háttere ihlette. A szürke márványok mintája a padlón háromszög alakú; és sok furcsa és éles szög és sarok található a látványfalakon és a szabálytalan alakú vételi pultokon, hogy bemutassák a „hegy” fogalmát. Ezenkívül a padlókat összekötő lépcső úgy van kialakítva, hogy átjárja a barlangot. Eközben a LED-es lámpákat a mennyezetről lógják, utánozva a völgyben eső jelenetet és természetes érzetet nyújtva, hogy tompítsák az egész benyomást.

Koktélbár

Gamsei

Koktélbár A Gamsei 2013-as megnyitásakor a hiper-lokalizmus bevezetésre került egy olyan gyakorlati területre, amely addig főleg az élelmiszer-jelenetre korlátozódott. A Gamsei-nél a koktélok összetevőit vagy vadon táplálják, vagy pedig helyi artéziai gazdák termesztik. A bár belseje e filozófia egyértelmű folytatása. Csakúgy, mint a koktélok, a Buero Wagner az összes anyagot helyben beszerezte, és szoros együttműködésben dolgozott a helyi gyártókkal egyedi gyártású megoldások előállítása érdekében. A Gamsei egy teljesen integrált koncepció, amely koktél ivás eseményét új élménnyé teszi.

Vállalati Építészeti Koncepció

ajando Next Level C R M

Vállalati Építészeti Koncepció ajando Loft koncepció: Az információ világegyetemünk építőanyaga. Nagyon szokatlan tetőtér került kialakításra a németországi Mannheim kikötő kerületében. A teljes ajando csapat 2013 januárjától kezdve ott fog élni és dolgozni. Peter Stasek építész és a Karlsruhe városában található loftwerk építésziroda a loft vállalati építészeti koncepciója mögött áll. Inspirációját a Wheeler kvantumfizikája, Josef M. Hoffmann építészete és természetesen az ajando információs szakértelme ihlette: "Az információ teszi a világot körbe". Szöveg: Koglin Ilona ingyenes újságíró

Az Egyetemi Kávézó

Ground Cafe

Az Egyetemi Kávézó Az új „Ground” kávézó nemcsak társadalmi kohéziót teremt a mérnöki iskola oktatói és hallgatói között, hanem ösztönzi az egyetem többi tanszékének tagjai közötti és az azok közötti kapcsolat kialakítását is. Tervezésünkbe egy korábbi szemináriumterület díszíthetetlen betonmennyiségét vontuk be, a diófa deszka, perforált alumínium és a kék falazat ragasztásával a hely falain, padlóján és mennyezetén.

Belső Tér

Chua chu kang house

Belső Tér A ház akupunktúrás pontja az volt, hogy a zárt területet egy teljesen új csendes látványba kapcsolja. Ezzel bizonyos történelmi és nyers varázst visszaállítanak, hogy megóvják a ház ürességét. Az új szállást a belső tér belső meglepetése zárja le; száraz és nedves konyha a konyhában, és étkező a konyhában. A lakóteret szintén megszakította egy lenyűgöző művészeti támadás, amely hamarosan az elektromos vezetékek személyes házává vált. Az általános hangsúly kiegészítése érdekében meleg fényű szeletnek kell festenie az összes színes falat.

Az Étterem

Osaka

Az Étterem Az Itaim Bibi szomszédban (Sao Paulo, Brazília) található Oszaka büszkén mutatja be építészetét, intim és barátságos légkört kínálva különféle tereiben. Az utca melletti kültéri terasz a zöld és a modern udvar bejárata, a belső, a külső és a természet közötti kapcsolat. A magán és kifinomult esztétika természetes elemek, például fa, kövek, vas és textil felhasználásával valósult meg. A gyengén megvilágított lamella tetőrendszert és a fa rácsos munkákat alaposan megvizsgálták a harmonizáló belsőépítészet befejezése és a különböző környezetek kialakítása érdekében.