Design magazin
Design magazin
Ház

Santos

Ház Fa felhasználásával a fő építőelemként a ház két szintjét szakaszonként elmozdítja, és üvegezett tetőt hoz létre, amely integrálódik a környezethez, és lehetővé teszi a természetes fény bejutását. A kettős magasságú tér kifejezi ezt a kapcsolatot a földszint, a felső szint és a táj között. A tetőablak fölött fém tető repül, megvédve a nyugati nap behatásától, és formálisan újjáépítve a térfogatot, megfogalmazva a természetes környezet látását. A program úgy tagolódik, hogy a földszinten nyilvános felhasználásokat, a felső emeleten magánjellegű felhasználásokat talál.

A Kereskedelmi Belsőépítészet

KitKat

A Kereskedelmi Belsőépítészet Képzelje el a koncepciót és az átfogó márkát innovatív módon az üzlet kialakításán keresztül, kifejezetten a kanadai piacon és a Yorkdale ügyfélkörében. A korábbi felbukkanó és a nemzetközi helyszínek tapasztalatainak felhasználása az egész élmény innovációjára és átgondolására. Hozzon létre egy ultrafunkcionális üzletet, amely jól működne egy nagyon nagy forgalomú, bonyolult hely számára.

A Belsőépítészet

Arthurs

A Belsőépítészet Toronto belvárosában található modern észak-amerikai grill, koktél-társalgó és tetőterasz, amely egy kifinomult klasszikus menüt és kényeztető italokat kínál. Az Arthur's Restaurant három különálló terekkel rendelkezik (étkező, bár és tetőtéri terasz), amelyek egyszerre hangulatosak és tágasak. A mennyezet egyedülálló a faragott falapokkal ellátott falapok kialakításában, amelynek célja a szoba nyolcszögletű alakjának javítása, és a fenti lógott kristály megjelenésének utánozása.

Szórakoztató Ház Gyerekeknek

Fun house

Szórakoztató Ház Gyerekeknek Ez az épülettervezés gyerekeknek szól, akik megtanulják és játszanak, és ez egy nagyon szórakoztató ház egy szuper apától. A tervező kombinálta az egészséges anyagokat és a biztonsági formákat, hogy csodálatos és érdekes helyet kapjon. Megkíséreltek kényelmes és meleg játszóházat készíteni, és fokozzák a szülő-gyermek kapcsolatot. Az ügyfél azt mondta a tervezőnek, hogy 3 célt valósítson meg, amelyek a következők voltak: (1) természetes és biztonsági anyagok, (2) boldoggá teszik a gyermekeket és a szülőket, és (3) elegendő tárhelyet biztosítanak. A tervező egy egyszerű és egyértelmű módszert talált a cél elérésére, mely otthont jelent, amely a gyermekek térének kezdete.

Belső Ház

Spirit concentration

Belső Ház Mi a hely egy háznak? A tervező úgy véli, hogy a formatervezés a tulajdonos követelményeiből származik, és a lelket az űrbe hozza. Ezért a tervező a kedves pár navigálta a tér célját. Mindkét tulajdonos imádja az anyagokat és a design megoldást a japán kultúrához viszonyítva. Az emlékek gondolatai közötti ábrázolásához úgy döntöttek, hogy különféle fa textúrákat használnak lélekház létrehozására. Következésképpen ennek az ideális háznak a 3 konszenzusos célját kitűzték, amelyek: (1) nyugalmi légkör, (2) rugalmas és elbűvölő nyilvános terek, és (3) kényelmes és láthatatlan magánterek.

Az Emlékekhez

Memory Transmitting

Az Emlékekhez Ez a ház fagerendákkal és a fehér téglák lépcsőzetes halmazával közvetíti a ház képeit. A fény a ház körüli fehér téglák tereiből származik, és különleges légkört teremt az ügyfél számára. A tervező számos módszert alkalmaz annak érdekében, hogy megoldja az épület korlátozásait a klímaberendezésekre és a tárolóhelyekre. Ezenkívül keverje össze az anyagokat az ügyfél emlékével, és meleg és elegáns esztétikát nyújtson a szerkezeten keresztül, összekötve a ház egyedi stílusát.