Design magazin
Design magazin
Az Egyetemi Belsőépítészet

TED University

Az Egyetemi Belsőépítészet A modern tervezési koncepcióval kialakított TED egyetemi terek tükrözik a TED intézmény progresszív és kortárs irányát. A modern és nyersanyagokat kombinálják a technológiai infrastruktúrával és a világítással. Ezen a ponton meghatározzák azokat az űrkutatási konvenciókat, amelyeket eddig még nem tapasztaltunk. Újfajta jövőkép jön létre az egyetemi terek számára.

Projekt neve : TED University, A tervezők neve : Craft312 Studio, Ügyfél neve : Craft312 studio.

TED University Az Egyetemi Belsőépítészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.