Design magazin
Design magazin
Lakóépület Előcsarnok És Társalgó

Light Music

Lakóépület Előcsarnok És Társalgó A lakossági előcsarnok és társalgó kialakítása érdekében Armand Graham és Aaron Yassin, a New York-i székhelyű A + A Stúdió a jazzről szerette volna összekapcsolni a teret Adams Morgan dinamikus szomszédságával Washington DC-ben, ahol az éjszakai élet és a zenei jelenet a punk rockhoz való Go-go és az elektronika mindig is központi szerepet játszottak. Ez a kreatív ihletésük; az eredmény egy olyan egyedülálló tér, amely ötvözi a legmodernebb digitális gyártási módszereket a tradicionális kézműves technikákkal, hogy magával ragadó világot hozzon létre saját impulzusával és ritmusával, amely tisztelettel ad okot a DC élénk eredeti zenéjére.

A Kereskedelmi Célú Belső Terek

Nest

A Kereskedelmi Célú Belső Terek A padlót két egyedi szakember - ügyvéd és építész osztja meg, akik változatos hierarchikus megrendeléseket igényelnek. Az elemek megválasztása és részletezése arra törekedett, hogy az általános megjelenés talajszerű legyen, földes és megújítsa a helyi művészetet és építőanyagokat. A környezetbarát anyagok keverését és alkalmazását, a nyílások méretét mind a helyi éghajlat emlékeztetése vezérelte, hogy egy kellemes környezetet teremtsen az elveszett gyakorlatok felidézésére, a fenntartható gyakorlatok felépítésével.

Szálloda

LiHao

Szálloda Vissza a természethez, a város kulturális állomásához. Hozzon létre egy kifinomult életmódot. Kizárólag élvezze a csendet és csendet. A szálloda Baoding csúcstechnológiai fejlesztési övezetének nyüzsgő területén található. A tervező holisztikus gondolkodással újradefiniálja a városi üdülő szállodát a környező környezet, az építészet, a táj és a belső tér újrakeverésével, hogy kifinomult, természetes és kényelmes szállodai helyet teremtsen. Hagyja, hogy az üzleti utazók jól érezzék magukat nyugodtan, fél napos szabadidőt lopva.

Az Értékesítési Irodák

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Az Értékesítési Irodák Ha a vízfelület tükör, az épület magassági képe elváltozik; a szobrászat és az ültetés elemei alapján a víz érdeke a dekoráción keresztül alakul ki; úszó ültetéssel, szökőkutak és művészi fények cseréjével az érdeklődés alakul ki. ; Ha a víz lélek, a művészet és a funkció kombinációja a tér fordulópontján vezethető le; A széles medence, a napfényben, a víz hullámai, tiszta és átlátszó, ragyogó, ragyogó vízen keresztül jól látja az egyes lapok hozzáállását, úgy tűnik, hogy általában megtisztítja az emberi elme is.

A Több Egységből Álló Ház

Best in Black

A Több Egységből Álló Ház A Best in Black egy olyan projekt, amelynek célja új típusú lakóépület létrehozása. A lakások belsőépítészete a mexikói építészetet képviselő ipari formatervezésnek felel meg, a kiválasztott anyagok célja a közönség csodájának érzékeltetése és a lakások meleg megjelenése, ellentétben a tiszta, józan homlokzattal. A négy homlokzat egyértelműen inspirálódik a Tetris játék alakjainak véletlenszerű elhelyezéséből, amelyek az épület falait és ablakait képezik, megvilágított légkört teremtve, amely kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Eladó Ház

Zhonghe Kechuang

Eladó Ház Ez a projekt az anyag, a technológia és a tér mélységére és pontosságára törekszik, és hangsúlyozza a funkció, a szerkezet és a forma integritását. A világítóhatás és az új anyagok kombinációja révén a legjobb esztétikai elemeket alkotja, hogy elérje az élvonalbeli kialakítás célkitűzését, hogy korlátlanul értelmezze az embereket a technológia álmában.