Design magazin
Design magazin
A Hétvégi Tartózkodás

Cliff House

A Hétvégi Tartózkodás Ez egy hegyi kilátással rendelkező halászati kabin a Heaven River partján (japánul 'Tenkawa'). Vasbetonból készül, forma egy egyszerű, hat méter hosszú cső. A cső út menti végét ellensúlyozza és lehorgonyozza a talajba, úgy, hogy vízszintesen nyúlik ki a bankjáról és lóg a víz felett. A formatervezés egyszerű, a belső tér tágas, a folyóparti fedélzet nyitott az égre, a hegyekre és a folyóra. Az útszint alatt építve, csak az utastér látható a kabin tetején, tehát az építkezés nem blokkolja a kilátást.

A Könyvtár Belsőépítészete

Veranda on a Roof

A Könyvtár Belsőépítészete A Kalpak Shah, a Studio Course felülvizsgálta egy penthouse lakás felső szintjét Pune-ban, Nyugat-Indiában, létrehozva a beltéri és kültéri helyiségek keverékét, amelyek egy tetőtéri kertet vesznek körül. A helyi stúdió, amelynek székhelye szintén Pune, arra törekedett, hogy az otthon alulhasznált felső szintjét a hagyományos indiai otthon verandájához hasonló területré alakítsa.

A Szálloda

Shang Ju

A Szálloda A természet szépségével és az emberiség szépségével, a City Resort Hotel meghatározásával egyértelmű, hogy ez különbözik a helyi szállodáktól. A helyi kultúrával és életmóddal kombinálva adja hozzá az eleganciát és a rímet a vendégszobákhoz, és különféle élményt nyújtson. A nyaralás nyugodt és szigorú munkája, tele eleganciával, tiszta és puha élettel. Feltárja az elmét elrejtő lelkiállapotot, és hagyja, hogy a vendégek sétáljon a város nyugalmában.

A Vendégház Belsőépítészete

The MeetNi

A Vendégház Belsőépítészete A tervezési elemek szempontjából nem célja, hogy bonyolult vagy minimalista. Alapját a kínai egyszerű szín veszi, de texturált festékkel hagy üres helyet, ami a keleti művészi koncepciót alkotja a modern esztétikával összhangban. A modern humanista lakberendezés és a történelmi történetekkel díszített hagyományos dekorációk ősi és modern, az űrben folyó párbeszédeknek tűnnek, és kényelmesen ősi varázsa.

A Szálloda Belsőépítészete

New Beacon

A Szálloda Belsőépítészete A tér egy konténer. A tervező az érzelem és a tér elemeit belemeríti bele. A Noumenon tér jellemzőivel kombinálva a Tervező befejezi az érzelem és a szekvencia levonását a tér útvonalának elrendezésén keresztül, majd egy teljes történetet alkot. Az emberi érzelmek természetesen kicsapódnak és sublimálódnak a tapasztalatok révén. Modern technikákat használ az ókori város kultúrájának metaforálására, és ezer évek óta mutatja az esztétikai bölcsességet. A terv nézőként lassan elmondja, hogy egy város a környezetével táplálja a kortárs emberi életet.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Ennek a tervnek az egyik fontos eleme az volt, hogy a kórházba érkező emberek nyugodtak legyenek. A hely jellegzetességeként az ápolási helyiség mellett egy pultot is felállítottak, mint például a szigeti konyha, hogy azok a csecsemő számára tejet tehessenek a váróban. A gyermekek számára kialakított terület, amely a tér közepén van, a tér szimbóluma, és bárhol figyeli a gyerekeket. A falra helyezett kanapé olyan magasságú, hogy megkönnyítse a terhes nő ülését, hátsó szöge beállítva, és a párna keménységét úgy állítják be, hogy ne legyen túl puha.