Design magazin
Design magazin
Az Ingatlan-Értékesítési Központ

MIX C SALES CENTRE

Az Ingatlan-Értékesítési Központ Ez egy ingatlan-értékesítési központ. Az eredeti építészeti forma üveg négyzet alakú doboz. Az általános belsőépítészet az épület külső oldalán látható, és a belsőépítészet teljesen tükröződik az épület magasságában. Négy funkciós terület van: multimédiás megjelenítési terület, modell megjelenítési terület, tárgyaló kanapé és anyag megjelenítési terület. A négy funkciós terület szétszórtan és elszigetelten néz ki. Tehát egy szalagot alkalmaztunk az egész tér összekapcsolására, hogy két tervezési koncepciót elérjünk: 1. összekapcsoljuk a funkciós területeket; 2. az épület magasságának kialakítása.

Projekt neve : MIX C SALES CENTRE, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : .

MIX C SALES CENTRE Az Ingatlan-Értékesítési Központ

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.