Design magazin
Design magazin
Az Ingatlan-Értékesítési Központ

MIX C SALES CENTRE

Az Ingatlan-Értékesítési Központ Ez egy ingatlan-értékesítési központ. Az eredeti építészeti forma üveg négyzet alakú doboz. Az általános belsőépítészet az épület külső oldalán látható, és a belsőépítészet teljesen tükröződik az épület magasságában. Négy funkciós terület van: multimédiás megjelenítési terület, modell megjelenítési terület, tárgyaló kanapé és anyag megjelenítési terület. A négy funkciós terület szétszórtan és elszigetelten néz ki. Tehát egy szalagot alkalmaztunk az egész tér összekapcsolására, hogy két tervezési koncepciót elérjünk: 1. összekapcsoljuk a funkciós területeket; 2. az épület magasságának kialakítása.

Projekt neve : MIX C SALES CENTRE, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : .

MIX C SALES CENTRE Az Ingatlan-Értékesítési Központ

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.