Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Tér

Brieven Piazza

A Nyilvános Tér A formatervezés inspirációja a mondri absztrakció és szimbolizmus egyszerűségének és áttekinthetőségének vonzódása, egy apró karakterrel és hitelességgel jellemezve, amelyet a történelmi Square Kufic kalligráfia jelöl. Ez a felépítés a stílusok koherens összeolvadásának megnyilvánulása, és támogatja azt az üzenetet, hogy szabad szemmel történő megfigyelés szempontjából lehetőség van a látszólag egymásnak ellentmondó stílusok keverésére, míg a mögöttük álló filozófiába mélyrehatóan hasonlóságok mutatkoznak, amelyek következetes művet eredményeznek, amely a nyilvánvaló megértésen túl vonzó.

Projekt neve : Brieven Piazza , A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  A Nyilvános Tér

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.