Design magazin
Design magazin
Az Irodaház

The PolyCuboid

Az Irodaház A PolyCuboid az új központ a TIA számára, amely biztosítási szolgáltatásokat nyújt. Az első emeletet a telek határai és a 700 mm átmérőjű vízcső alakította ki, amely áthalad a helyszínen, az alapterületet korlátozva. A fémszerkezet feloszlat a kompozíció különféle blokkjaiba. Az oszlopok és a gerendák eltűnnek a tér szintaxisából, kivetítve egy tárgy benyomását, miközben kiküszöbölik az épület képét is. A térfogat kialakítását a TIA logója ihlette, és maga az épület a társaságot ábrázoló ikonké válik.

Iskola

Kawaii : Cute

Iskola A szomszédos lányok középiskoláinak környékén fekvő Toshin Műholdas Előkészítő Iskola kihasználja stratégiai helyét egy forgalmas bevásárlóutcán, hogy egyedülálló oktatási formát nyújtson. A kényelem a kemény tanulmányokhoz és a nyugodt légkör a szórakozás érdekében, elősegíti felhasználóinak női jellegét, és alternatív materializációt kínál a „Kawaii” elvont fogalmának, amelyet nagyrészt az iskolás lányok használnak. Az iskola csokrok és osztályok helyisége a nyolcszögletű gerendás tetőház alakját mutatja, ahogyan azt a gyermekek képeskönyve ábrázolja.

Urológia Klinika

The Panelarium

Urológia Klinika A Panelarium az új klinikai hely Dr. Matsubara számára, azon kevés orvosok egyike számára, akik tanúsítvánnyal rendelkeznek a da Vinci robotműtéti rendszerek üzemeltetésére. A dizájnt a digitális világ ihlette. A 0 és 1 bináris rendszer alkotóelemeit a fehér térben interpoláltuk, és a falakból és a mennyezetből kinyúló panelek tartalmazzák. A padló ugyanazt a tervezési szempontot követi. A panelek, bár véletlenszerű megjelenésük funkcionális, táblákká, padokká, pultokká, könyvespolcokká és akár ajtófogantyúkká is válnak, és ami a legfontosabb - a szemvédő, amely biztosítja a betegek minimális magánéletét.

Az Udon Étterem És Üzlet

Inami Koro

Az Udon Étterem És Üzlet Hogyan képviselheti az építészet egy kulináris koncepciót? A Fa széle kísérlet erre a kérdésre. Inami Koro újra feltalálja a hagyományos japán Udon ételt, miközben megtartja az elkészítés közös technikáit. Az új épület tükrözi megközelítésüket a hagyományos japán faszerkezetek áttekintésével. Az épület alakját kifejező összes kontúrvonal egyszerűbb lett. Ide tartozik a vékony fa oszlopokba rejtett üvegkeret, a tető és a mennyezet dőlésszöge elfordítva, és a függőleges falak szélei mind egy vonalban vannak kifejezve.

Gyógyszertár

The Cutting Edge

Gyógyszertár A vágóél egy japán Himeji városában található szomszédos Daiichi Általános Kórházhoz kapcsolódó adagoló gyógyszertár. Az ilyen típusú gyógyszertárakban az ügyfélnek nincs közvetlen hozzáférése a termékekhez, mint a kiskereskedelemben; Inkább gyógyszereit a hátsó udvarban készíti el egy gyógyszerész, miután orvosi rendelvényt kiadott. Ezt az új épületet úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a kórház imázsát egy high-tech éles kép bevezetésével, a fejlett orvosi technológiának megfelelően. Fehér minimalista, de teljesen funkcionális teret eredményez.

A Kínai Étterem

Pekin Kaku

A Kínai Étterem A Pekin-kaku étterem új felújítása a pekingi stílusú étterem stílusos újraértelmezését kínálja, visszautasítva a hagyományos, bőségesen díszítő mintákat egy egyszerűbb építészet felé. A mennyezetet egy vörös-aurora képezi, amely 80 méter hosszú függönyökből készült, míg a falakat hagyományos sötét sanghaji téglakezeléssel kezelik. Az évezredes kínai örökség kulturális elemeit, ideértve a terrakotta harcosokat, a vörös mezei nyúlot és a kínai kerámiát is kiemelték egy minimalista kiállításon, amely a díszítő elemek kontrasztos megközelítését kínálja.