Design magazin
Design magazin
A Luxus Bemutatóterem

Scotts Tower

A Luxus Bemutatóterem A Scotts Tower egy kiemelkedő lakóépület Szingapúr szívében, amelyet egyre növekvő számú otthoni munkától kezdődő vállalkozó és fiatal szakember igényeinek kielégítésére tervez a városi környezetben szorosan összekapcsolt, nagyon funkcionális lakások iránti igények kielégítésére. Annak szemléltetése érdekében, hogy az építész - Ben van Berkel, az UNStudio - egy „függőleges városról” rendelkezik, különálló zónákkal, amelyek általában vízszintesen szétszóródnak a városi blokk felett, azt javasoltuk, hogy hozzunk létre „tereket egy térben”, ahol a terek átalakulhatnak. különféle helyzetek miatt.

Projekt neve : Scotts Tower, A tervezők neve : Constance D. Tew, Ügyfél neve : Creative Mind Design.

Scotts Tower A Luxus Bemutatóterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.