Design magazin
Design magazin
A Gyermek Ruhaüzlet

PomPom

A Gyermek Ruhaüzlet Az alkatrészek és az egész észlelése hozzájárul a geometria kialakításához, könnyen azonosítható, hangsúlyt fektetve az eladandó termékekre. A nehézségeket a kreatív cselekvésben egy nagy fényszóró növelte, amely megtörte a teret, már kis méretekkel is. A mennyezet dőlésének lehetősége, a kirakat, a gerenda és az áruház hátuljának referencia-mértékei alapján, a program többi részének felhívása volt a kezdete; forgalom, kiállítás, szolgáltató pult, szekrény és tárolás. A semleges szín uralja a teret, erőteljes színekkel elválasztva, amelyek meghatározzák és rendezik a teret.

Projekt neve : PomPom, A tervezők neve : Albertina Oliveira, Ügyfél neve : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom A Gyermek Ruhaüzlet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.