Design magazin
Design magazin
A Gyermek Ruhaüzlet

PomPom

A Gyermek Ruhaüzlet Az alkatrészek és az egész észlelése hozzájárul a geometria kialakításához, könnyen azonosítható, hangsúlyt fektetve az eladandó termékekre. A nehézségeket a kreatív cselekvésben egy nagy fényszóró növelte, amely megtörte a teret, már kis méretekkel is. A mennyezet dőlésének lehetősége, a kirakat, a gerenda és az áruház hátuljának referencia-mértékei alapján, a program többi részének felhívása volt a kezdete; forgalom, kiállítás, szolgáltató pult, szekrény és tárolás. A semleges szín uralja a teret, erőteljes színekkel elválasztva, amelyek meghatározzák és rendezik a teret.

Projekt neve : PomPom, A tervezők neve : Albertina Oliveira, Ügyfél neve : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom A Gyermek Ruhaüzlet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.