Design magazin
Design magazin
Az Otthoni Kert

Oasis

Az Otthoni Kert A történelmi villát körülvevő kert a város központjában. Hosszú és keskeny telek 7m magasságkülönbséggel. A területet három szintre osztották. A legalacsonyabb első kert kombinálja a konzervátor és a modern kert igényeit. Második szint: Szabadidős kert két pavilonnal - egy földalatti medence és a garázs tetején. Harmadik szint: Woodland gyermekkert. A projekt célja, hogy elvonja a figyelmet a város zajától és a természet felé forduljon. Ez az oka annak, hogy a kertnek van néhány érdekes vízfunkciója, például a vízlépcsők és a vízfal.

Projekt neve : Oasis, A tervezők neve : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Ügyfél neve : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Az Otthoni Kert

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.