Design magazin
Design magazin
A Bemutatóterem

CHAMELEON

A Bemutatóterem A társalgó témája a kiállítási helyszíneket kiszolgáló technológia. A mennyezeten és a falakon alkalmazott technológiai vonalak úgy készültek, hogy kifejezzék az összes szalonban megjelenő cipő technológiáját, importálják és gyártják az épület melletti gyárban. Padló és falak, amelyek tervezték szabad formában, miközben ideálisan gyarapodik, használja a CAD-CAM technológiát.Barrisol, amely Franciaországban gyárt, mdf lakkbútorok, amelyek Isztambul európai oldalán készülnek, RGB Led rendszerek, amelyek Isztambul ázsiai oldalán készülnek, mérés és próba nélkül az álmennyezeten .

Projekt neve : CHAMELEON, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON A Bemutatóterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.