Design magazin
Design magazin
Szemüveg Üzlet

FVB

Szemüveg Üzlet A szemüvegbolt megkísérel egyedi tér kialakítását. a rekombináció és a rétegezés révén a különféle méretű lyukakkal ellátott kiterjesztett háló megfelelő felhasználásával és építészeti falról a belső mennyezetre történő alkalmazásával megjelenik a konkáv lencse tulajdonsága - a tisztítás és homályosság eltérő hatása. A konkáv lencsét szögváltoztatással alkalmazva a képek csavart és döntött hatásait megjelenítik a mennyezet kialakításán és a vitrinnél. A konvex lencse tulajdonsága, amely megváltoztatja az objektumok méretét, a kiállítási falon kerül kifejezésre.

Villa

Shang Hai

Villa A villa ihlette a The Great Gatsby film, mert a férfi tulajdonos szintén a pénzügyi iparban tevékenykedik, és a háziasszony szereti az 1930-as évek régi Shanghai Art Deco stílusát. Miután a tervezők megvizsgálták az épület homlokzatát, rájöttek, hogy az Art Deco stílusú is. Egyedülálló teret hoztak létre, amely illeszkedik a tulajdonos 1930-as évek kedvenc art deco stílusához, és összhangban áll a kortárs életmóddal. A tér egységességének megőrzése érdekében néhány, az 1930-as években tervezett francia bútorokat, lámpákat és kiegészítőket választottak.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Ez egy magánvilla, Dél-Kínában található, ahol a tervezők a Zen buddhizmus elméletét a gyakorlatban elvégzik a tervezés elvégzéséhez. A felesleges és a természetes, intuitív anyagok és tömör tervezési módszerek használatának elhagyásával a tervezők egyszerű, csendes és kényelmes kortárs keleti életteret teremtettek. A kényelmes, modern keleti életterület ugyanazt az egyszerű tervezési nyelvet használja, mint a belső tér magas színvonalú olasz modern bútorja.

Az Orvosi Kozmetikai Klinika

Chun Shi

Az Orvosi Kozmetikai Klinika A projekt mögött meghúzódó tervezési koncepció "klinika, ellentétben a klinikával", és néhány kicsi, de gyönyörű művészeti galéria ihlette, és a tervezők remélik, hogy ez az orvosi klinika galéria temperamentummal rendelkezik. Így a vendégek az elegáns szépséget és a nyugodt légkört érezhetik, nem pedig stresszes klinikai környezetet. Hozzátettek egy lombkorlát a bejárathoz és egy végtelenített élmedencét. A medence vizuálisan kapcsolódik a tóhoz, tükrözi az építészetet és a napfényt, vonzza a vendégeket.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge A társalgó kialakítását az orosz konstruktivizmus, a Tatlin-torony és az orosz kultúra inspirálja. Az unió alakú tornyokat figyelmükre használják a társalgóban, ez különféle tereket hoz létre a társalgóban, mint egy bizonyos zónát. A kerek alakú kupolák miatt a társalgó kényelmes terület, különféle zónákkal, összesen 460 ülőhellyel. A területet különféle ülőhelyek látják előtérben étkezéshez; dolgozó; kényelem és pihenés. A hullámos formájú mennyezetben elhelyezett kerek fénykupák dinamikus megvilágítással rendelkeznek, amely nappali állapotban változik.

Lakóház

SV Villa

Lakóház Az SV Villa előfeltétele, hogy egy olyan városban éljen, amely a vidék kiváltságaival és a kortárs formatervezéssel rendelkezik. A hely összehasonlíthatatlan kilátással a Barcelona városára, a Montjuic hegységre és a Földközi-tengerre a háttérben, szokatlan világítási körülményeket teremt. A ház a helyi alapanyagokra és a hagyományos gyártási módszerekre összpontosít, miközben fenntartja az esztétika nagyon magas szintjét. Ez egy ház, amely érzékeny és tiszteletben tartja helyét