Design magazin
Design magazin
A Toyota Számára Kialakított Globális Vásárkiállítás

The Wave

A Toyota Számára Kialakított Globális Vásárkiállítás Az "aktív nyugalom" japán elvének ihlette, a formatervezés a racionális és érzelmi elemeket egyesíti. Az építészet kívülről néz ki minimalista és nyugodt. Mégis óriási erőt érezhet, amely belőle sugárzik. Varázsának alatt kíváncsi módon belépett a belsőbe. Ha beléptél, meglepő környezetben találja magát, amely tele van energiával és tele van nagy médiafalakkal, amelyek energikus, elvont animációkat mutatnak. Ily módon az stand emlékezetes élménygé válik a látogatók számára. A koncepció ábrázolja az aszimmetrikus egyensúlyt, amelyet a természetben és a japán esztétika középpontjában találunk.

Projekt neve : The Wave, A tervezők neve : Alia Ramadan, Ügyfél neve : Toyota Motors Europe.

The Wave A Toyota Számára Kialakított Globális Vásárkiállítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.