Design magazin
Design magazin
Tartózkodás

nature

Tartózkodás Ezt az otthont egy pár számára tervezték. Visszatérés a természethez. Az emberek hajlandóak többet kihozni, szabadban lenni, vagy hagyni, hogy a természet része legyen az életnek, hogy a természet gazdagítsa az otthoni szókincset. Csak engedje be a természetbe, és lovagoljon a testtartásán. Gazdag és változatos elemek, amelyek megmutatják, hogy a sűrű bonyolultság mellett létezzen a leválódás, hasonlóan a virág sokoldalúságához, amely végső soron magukévá teszi őket a végső kiválasztáshoz, sok megfontolás után.

Projekt neve : nature, A tervezők neve : Yu-Wen Chiu (Vita), Ügyfél neve : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Tartózkodás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.