Design magazin
Design magazin
Az Étterem

Lohas

Az Étterem A lázadás számlálója a városi ütemhez. A bázis forgalmas kereszteződésnél található. Az átfogó területrendezés célja lágy és állandó ütem létrehozása, mintha arra ösztönözné az időt, hogy lelassuljon, és ebben a gyors ütemű városi életben élvezze minden pillanatot itt és most. A közepes tervezéssel kialakított nyitott tér a különféle funkciók alapján osztja fel a teret. A totemszerű képernyők hozzáadják az enyhe térbeli légkörhez bizonyos velejáró játékosságot.

Projekt neve : Lohas, A tervezők neve : Yu-Wen Chiu (Vita), Ügyfél neve : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Az Étterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.