Design magazin
Design magazin
Bolt

Family Center

Bolt Néhány ok miatt elzártam a hosszú (30 méter) elülső falat. Az egyik az volt, hogy a meglévő épület magassága valóban kellemetlen volt, és nem volt engedélyem, hogy megérintsem! Másodszor, az elülső homlokzat bezárásával 30 méter falterületet szereztem belül. Napi megfigyelő statisztikai tanulmányom szerint a vásárlók többsége csak a kíváncsiság miatt döntött úgy, hogy bemegy a boltba, és hogy megnézze, mi történik ezen a homlokzat mögött, kíváncsi formák.

Projekt neve : Family Center, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi design.

Family Center Bolt

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.