Design magazin
Design magazin
Bolt

Family Center

Bolt Néhány ok miatt elzártam a hosszú (30 méter) elülső falat. Az egyik az volt, hogy a meglévő épület magassága valóban kellemetlen volt, és nem volt engedélyem, hogy megérintsem! Másodszor, az elülső homlokzat bezárásával 30 méter falterületet szereztem belül. Napi megfigyelő statisztikai tanulmányom szerint a vásárlók többsége csak a kíváncsiság miatt döntött úgy, hogy bemegy a boltba, és hogy megnézze, mi történik ezen a homlokzat mögött, kíváncsi formák.

Projekt neve : Family Center, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi design.

Family Center Bolt

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.