Design magazin
Design magazin
A Design / Értékesítési Kiállítás

dieForm

A Design / Értékesítési Kiállítás A design és az új működési koncepció egyaránt teszi a "dieForm" kiállítást olyan innovatívvá. A virtuális bemutatóterem összes terméke fizikailag látható a kijelzőn. A látogatókat sem a reklám, sem az értékesítési személyzet nem vonzza el a terméket. Az egyes termékekkel kapcsolatos további információk a multimédiás kijelzőkön vagy a virtuális bemutatóteremben (alkalmazás és weboldal) található QR-kód segítségével találhatók, ahol a termékeket a helyszínen is meg lehet rendelni. A koncepció lehetővé teszi egy izgalmas termékkínálat bemutatását, miközben a termék, nem pedig a márka hangsúlyozása.

Projekt neve : dieForm, A tervezők neve : Gessaga Hindermann GmbH, Ügyfél neve : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm A Design / Értékesítési Kiállítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.