Design magazin
Design magazin
A Design / Értékesítési Kiállítás

dieForm

A Design / Értékesítési Kiállítás A design és az új működési koncepció egyaránt teszi a "dieForm" kiállítást olyan innovatívvá. A virtuális bemutatóterem összes terméke fizikailag látható a kijelzőn. A látogatókat sem a reklám, sem az értékesítési személyzet nem vonzza el a terméket. Az egyes termékekkel kapcsolatos további információk a multimédiás kijelzőkön vagy a virtuális bemutatóteremben (alkalmazás és weboldal) található QR-kód segítségével találhatók, ahol a termékeket a helyszínen is meg lehet rendelni. A koncepció lehetővé teszi egy izgalmas termékkínálat bemutatását, miközben a termék, nem pedig a márka hangsúlyozása.

Projekt neve : dieForm, A tervezők neve : Gessaga Hindermann GmbH, Ügyfél neve : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm A Design / Értékesítési Kiállítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.