Design magazin
Design magazin
Az Étterem

pleasure

Az Étterem A művészet életének öröme. Bővítés és folytatás. A mennyezeti formák és a padló kiterjedéseinek meghosszabbításán és a következetes kontúr hullámon keresztül, amely itt merül fel vagy homályos, tükrözi a cselekvési erőt, amely az élet csúcsait és völgyeit foglalja magában. Miközben a rétegelt légkör cselekszik és morfikussá válik, addig a szépség képei varázsolódnak az űrben. Az űrfülke folyékony és átlátszó, miközben megtartja a különféle rekeszek elválasztását. A hely tudatos elrendezésével a magánélet a rekeszek között létezhet.

Projekt neve : pleasure, A tervezők neve : Yu-Wen Chiu (Vita), Ügyfél neve : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Az Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.