Design magazin
Design magazin
A Bemutatóterem

Segmentation

A Bemutatóterem A lágy cipővonalak nem hagyhatók figyelmen kívül, miközben a helyet értelmezik. A másik csoport elegáns cipőinek, amelyek ezen a helyen jelennek meg, a második réteg mennyezetét és a nyolc exkluzív formavilágítási elemet képviselik, miközben hangulatot teremtenek, ugyanakkor érzik magukat az amorf vonallal ezen a helyen.

Projekt neve : Segmentation, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation A Bemutatóterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.