Design magazin
Design magazin
Az Ingatlanügynökség

The Ribbon

Az Ingatlanügynökség Mint például a "Szalag tánca", nyitott térbeli mérettel, az összterület fehéres, használja a bútorküldés fogalmát, alakítson ki egy kapcsolatot a térrel, a legkülönlegesebb a fal és a szekrény közötti kapcsolat, integrál asztallal, mennyezettel és talajjal, szándékosan szakítsa meg a szakaszokat szabálytalan geometria alapján, és nemcsak a gerenda túlzott hibáira terjed ki, hanem a modern aktuális koncepciót is bemutatja, görbe stílusú absztrakt elképzelést mutatva a szalagról a fényvisszaverődésen keresztül.

Projekt neve : The Ribbon, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Az Ingatlanügynökség

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.