Design magazin
Design magazin
Az Ingatlanügynökség

The Ribbon

Az Ingatlanügynökség Mint például a "Szalag tánca", nyitott térbeli mérettel, az összterület fehéres, használja a bútorküldés fogalmát, alakítson ki egy kapcsolatot a térrel, a legkülönlegesebb a fal és a szekrény közötti kapcsolat, integrál asztallal, mennyezettel és talajjal, szándékosan szakítsa meg a szakaszokat szabálytalan geometria alapján, és nemcsak a gerenda túlzott hibáira terjed ki, hanem a modern aktuális koncepciót is bemutatja, görbe stílusú absztrakt elképzelést mutatva a szalagról a fényvisszaverődésen keresztül.

Projekt neve : The Ribbon, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Az Ingatlanügynökség

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.