Design magazin
Design magazin
Az Irodaház

FLOW LINE

Az Irodaház A helyszín helytelen és az épület külső fala miatt görbe. Ezért a tervező ebben az esetben alkalmazza az áramlási vonalak koncepcióját azzal a reménytel, hogy megteremti az áramlási érzetet, és végül átalakul áramlóvonalakká. Először lebontottuk a nyilvános folyosóval szomszédos külső falakat és három funkciós területet alkalmaztunk. A három terület keringetésére áramlási vezetéket használtunk, és az áramlási vonal egyben a külső bejárat is. A társaság öt részlegre oszlik, és öt vonallal képviseljük őket.

Projekt neve : FLOW LINE, A tervezők neve : Kris Lin, Ügyfél neve : .

FLOW LINE Az Irodaház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.