Design magazin
Design magazin
A Középkori Átgondolt Kulturális Központ

Medieval Rethink

A Középkori Átgondolt Kulturális Központ A középkori Rethink válasz volt egy magánbizottságra, amely kulturális központot épített egy kicsi, nem nyilvános faluban a Guangdong tartományban, amely 900 éve nyúlik vissza a Song-dinasztia felé. A négyszintes, 7000 négyzetméteres fejlesztés a Ding Qi kő néven ismert ősi sziklaképződmény központjában áll, amely a falu eredete jelképe. A projekt tervezési koncepciója az ókori falu történelmének és kultúrájának bemutatására épül, miközben összekapcsolja a régi és az új. A Kulturális Központ az ősi falu újraértelmezésének és a kortárs építészetbe történő átalakításnak felel meg.

Értékesítési Központ

Feiliyundi

Értékesítési Központ Egy jó tervezési munka felébreszti az emberek érzelmeit. A tervező kiugrik a hagyományos stílus emlékéből, és új élményt ad a csodálatos és futurisztikus térszerkezetbe. Magával ragadó környezeti élménycsarnok épül a művészi installációk gondos elhelyezése, a hely tiszta mozgása és az anyagok és színek által burkolt dekoratív felület révén. Ebben lenni nem csak a természethez való visszatérés, hanem egy hasznos utazás is.

Értékesítési Központ

HuiSheng Lanhai

Értékesítési Központ A jelenet tervezésének óceáni témájával végezze el az űrlégét, a képpont négyzettel, mint a vizuális kommunikációs elemmel, hagyja, hogy a játékban részt vevő gyermekek a tanulás és a növekedés felfedezésének feltárására váljanak, és a szabad helymeghatározás bemutatja a az oktatás fantáziahatása szórakozásból. A forma, a méret, a színvilág, a szerkezet és a pszichológiai érzékszervi tapasztalatok között a tér fogalma folytatódik és gazdagodik, amikor minden elem integrálódik és összeütközik.

Értékesítési Központ

Ad Jinli

Értékesítési Központ Ez a projekt felújította a városi telek régi épületeit, és új funkcionális küldetést ruház az épületekre, hogy megfeleljenek az új funkcionális követelményeknek. A tervezők arra törekszik, hogy az emberek elfogadják a modern stílust a négyszintű városban, az épület homlokzati átalakításától a belsőépítészetig, hogy biztosítsák a projekt megvalósításának integritását.

Az Iroda

Phuket VIP Mercury

Az Iroda A nyitottság és a márka mélyreható felfedezése témája alapján felfedezte a kialakítást, és létrehozta a vizuális kibővíthetőség és a márkatörténet vizuális integrációját a bolygóval, mint a fő kreatív elemmel. A terv az alábbi három problémát oldotta meg új vizuális gondolkodásmóddal: a tér nyitottsága és a funkciók egyensúlya; A tér funkcionális területeinek felosztása és kombinációja; Az alapvető térbeli stílus szabályossága és megváltozása.

A Kiállítás

LuYu

A Kiállítás A művészet befolyásolja az életet, és az élet mély gondolkodást és értelmezést hoz a művészetben. A művészet és az élet közötti távolság lehet a napi ingázáson. Ha gondosan eszik minden ételt, művészeté változtathatja az életét. A tervező alkotása szintén művészet, amelyet saját gondolataival állít elő. A technikák eszközök, a kifejezések pedig eredmények. Csak gondolatokkal lesznek igazán jó dolgok.