Design magazin
Design magazin
Az Étterem

Thankusir Neverland

Az Étterem A teljes projekt területe meglehetősen nagy, az elektromos áram és a víz átalakításának, valamint a központi légkondicionálásnak, valamint az egyéb konyhai felszereléseknek és felszereléseknek a költségei magas, tehát a belső tér díszítésére rendelkezésre álló költségvetés meglehetősen korlátozott, így a tervezők a „ maga az épület természeti szépsége ", ami nagy meglepetést jelent. A tetőt úgy módosították, hogy tetejére különféle méretű égőfényeket helyeztek be. A nap folyamán a nap ragyog az égbolton, természetet és harmonikus fényhatást hoz létre.

Japán Étterem És Bár

Dongshang

Japán Étterem És Bár A Dongshang egy japán étterem és bár Pekingben található, különféle formájú és méretű bambuszból. A projekt elképzelése egy egyedi étkezési környezet megteremtése volt, a japán esztétika összekapcsolásával a kínai kultúra elemeivel. A két ország művészetével és kézműves munkájával szorosan összekapcsolt hagyományos anyag a falakat és a mennyezetet borítja, hogy meghitt hangulatot teremtsen. A természetes és fenntartható anyag szimbolizálja a klasszikus kínai történet, a Bamboo-liget hét bölcse, a városellenes filozófiát, a belső terek pedig a bambusz-ligeten belüli étkezés érzetét idézik elő.

Ház

Zen Mood

Ház A Zen Mood egy fogalmi projekt, amely három fő mozgatórugóra összpontosít: minimalizmus, alkalmazkodóképesség és esztétika. Az egyes szegmenseket különféle formákkal és felhasználásokkal kötik össze: házak, irodák vagy bemutatótermek két formátum felhasználásával állíthatók elő. Mindegyik modult 3,20 x 6,00 m-rel tervezték, 19 m2-en elrendezve, 01 vagy 02 emeleten belül. A szállítás elsősorban teherautókkal történik, és egy nap alatt is szállítható és telepíthető. Ez egy egyedülálló, kortárs formatervezés, amely egyszerű, élénk és kreatív tereket hoz létre, tiszta és iparosított konstruktív módszerrel.

Ház

Dezanove

Ház Az építész ihletése a „bateák” regenerált eukaliptuszából származott. Ezek a kagylógyártási platformok a torkolatban és a spanyolországi „Ria da Arousa” területén a nagyon fontos helyi iparágot alkotják. Eukaliptusz fát használnak ezeken a platformokon, és a régióban vannak ennek a fának a kiterjesztései. A fa korát nem rejti el, és a fa különféle külső és belső felületét különböző érzetek létrehozására használják. A ház megkísérli kölcsönözni a környék hagyományait, és feltárja azokat a tervben és a részletekben bemutatott történet révén.

Az Étterem

Xin Ming Yuen

Az Étterem A bejárat ellentétes anyagok, szerkezetek és színek felvonulása. A recepció egy nyugodt kényelem tere. A kedvező minták játékos dekorációkkal találkoznak. Mögött egy dinamikus bárterület nyugodt környezetben. A hagyományos kínai karakter, a Hui mintázatú led lámpák hozzáfűzik a futurisztikus érzetet. Az étkező egy finoman díszített, tetővel borított kolostoron megy keresztül. Virágos, szénhidráthal-képekkel, dombornyomott ólomüveg képernyőkkel és az ősi gyógynövényes Bai Zi szekrényekkel díszítve ez egy vizuális utazás az időből és a divatos kulturális emlékek.

A Kiskereskedelmi Hely

Portugal Vineyards

A Kiskereskedelmi Hely A Portugal Vineyards koncepcióüzlet az első online borászati szaküzlet fizikai üzlete. A társaság székhelye mellett, az utcára néző, 90 m2 elfoglalású üzlet nyitott terű, válaszfalak nélkül. A belső rész vakítóan fehér és minimális tér, körkörös cirkulációval - fehér vászon, amely lehetővé teszi a portugál bor ragyogását és megjelenítését. A polcok a bor teraszához képest a falakból vannak kivágva, 360 fokos magával ragadó kiskereskedelmi élmény nélkül, pult nélkül.