Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ

Ad Jinli

Értékesítési Központ Ez a projekt felújította a városi telek régi épületeit, és új funkcionális küldetést ruház az épületekre, hogy megfeleljenek az új funkcionális követelményeknek. A tervezők arra törekszik, hogy az emberek elfogadják a modern stílust a négyszintű városban, az épület homlokzati átalakításától a belsőépítészetig, hogy biztosítsák a projekt megvalósításának integritását.

Az Iroda

Phuket VIP Mercury

Az Iroda A nyitottság és a márka mélyreható felfedezése témája alapján felfedezte a kialakítást, és létrehozta a vizuális kibővíthetőség és a márkatörténet vizuális integrációját a bolygóval, mint a fő kreatív elemmel. A terv az alábbi három problémát oldotta meg új vizuális gondolkodásmóddal: a tér nyitottsága és a funkciók egyensúlya; A tér funkcionális területeinek felosztása és kombinációja; Az alapvető térbeli stílus szabályossága és megváltozása.

A Kiállítás

LuYu

A Kiállítás A művészet befolyásolja az életet, és az élet mély gondolkodást és értelmezést hoz a művészetben. A művészet és az élet közötti távolság lehet a napi ingázáson. Ha gondosan eszik minden ételt, művészeté változtathatja az életét. A tervező alkotása szintén művészet, amelyet saját gondolataival állít elő. A technikák eszközök, a kifejezések pedig eredmények. Csak gondolatokkal lesznek igazán jó dolgok.

Lakóépület Előcsarnok És Társalgó

Light Music

Lakóépület Előcsarnok És Társalgó A lakossági előcsarnok és társalgó kialakítása érdekében Armand Graham és Aaron Yassin, a New York-i székhelyű A + A Stúdió a jazzről szerette volna összekapcsolni a teret Adams Morgan dinamikus szomszédságával Washington DC-ben, ahol az éjszakai élet és a zenei jelenet a punk rockhoz való Go-go és az elektronika mindig is központi szerepet játszottak. Ez a kreatív ihletésük; az eredmény egy olyan egyedülálló tér, amely ötvözi a legmodernebb digitális gyártási módszereket a tradicionális kézműves technikákkal, hogy magával ragadó világot hozzon létre saját impulzusával és ritmusával, amely tisztelettel ad okot a DC élénk eredeti zenéjére.

A Kereskedelmi Célú Belső Terek

Nest

A Kereskedelmi Célú Belső Terek A padlót két egyedi szakember - ügyvéd és építész osztja meg, akik változatos hierarchikus megrendeléseket igényelnek. Az elemek megválasztása és részletezése arra törekedett, hogy az általános megjelenés talajszerű legyen, földes és megújítsa a helyi művészetet és építőanyagokat. A környezetbarát anyagok keverését és alkalmazását, a nyílások méretét mind a helyi éghajlat emlékeztetése vezérelte, hogy egy kellemes környezetet teremtsen az elveszett gyakorlatok felidézésére, a fenntartható gyakorlatok felépítésével.

Szálloda

LiHao

Szálloda Vissza a természethez, a város kulturális állomásához. Hozzon létre egy kifinomult életmódot. Kizárólag élvezze a csendet és csendet. A szálloda Baoding csúcstechnológiai fejlesztési övezetének nyüzsgő területén található. A tervező holisztikus gondolkodással újradefiniálja a városi üdülő szállodát a környező környezet, az építészet, a táj és a belső tér újrakeverésével, hogy kifinomult, természetes és kényelmes szállodai helyet teremtsen. Hagyja, hogy az üzleti utazók jól érezzék magukat nyugodtan, fél napos szabadidőt lopva.