Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ

Shuimolanting

Értékesítési Központ A jelen eset kínai stílusa a sötét kávévörös őrölt kőből és a padlóablak természetes megvilágításának üres részéből áll, ellentétben állva a fény és árnyék, a virtuális és az igazi között. A virtuális és alumínium rácsok, a réz art lótusz levéldarabok a vízparton és a kínai karakterszerkezet telepítésének művészete a pihenőhelyen a "tinta orchidea bíróság" pontja. ügy. Különösen az új himlő anyagok használata, a szokásos kiemelés rendkívüli, de ötletesen csökkenti a felület költségeit.

Projekt neve : Shuimolanting, A tervezők neve : Zhoumin Wei, Ügyfél neve : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Értékesítési Központ

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.