Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba Bemutatóterem

Agape

Fürdőszoba Bemutatóterem A szokásos kiállítási helytől való megkülönböztetés érdekében ezt a teret háttérként definiáljuk, amely hangsúlyozhatja az árucikk szépségét. Ezzel a meghatározással egy olyan időszintet akarunk létrehozni, amelyben az áru spontán fényt adhat magának. Ezenkívül létrehozunk egy időtengelyt az egyes termékek bemutatására, amelyek ebben a térben különböző időpontokból készültek.

Projekt neve : Agape, A tervezők neve : Tiku+Design, Ügyfél neve : Jia Enterprise.

Agape Fürdőszoba Bemutatóterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.