Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba Bemutatóterem

Agape

Fürdőszoba Bemutatóterem A szokásos kiállítási helytől való megkülönböztetés érdekében ezt a teret háttérként definiáljuk, amely hangsúlyozhatja az árucikk szépségét. Ezzel a meghatározással egy olyan időszintet akarunk létrehozni, amelyben az áru spontán fényt adhat magának. Ezenkívül létrehozunk egy időtengelyt az egyes termékek bemutatására, amelyek ebben a térben különböző időpontokból készültek.

Projekt neve : Agape, A tervezők neve : Tiku+Design, Ügyfél neve : Jia Enterprise.

Agape Fürdőszoba Bemutatóterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.