Design magazin
Design magazin
A Kiskereskedelmi Hely

Portugal Vineyards

A Kiskereskedelmi Hely A Portugal Vineyards koncepcióüzlet az első online borászati szaküzlet fizikai üzlete. A társaság székhelye mellett, az utcára néző, 90 m2 elfoglalású üzlet nyitott terű, válaszfalak nélkül. A belső rész vakítóan fehér és minimális tér, körkörös cirkulációval - fehér vászon, amely lehetővé teszi a portugál bor ragyogását és megjelenítését. A polcok a bor teraszához képest a falakból vannak kivágva, 360 fokos magával ragadó kiskereskedelmi élmény nélkül, pult nélkül.

A Szociális És A Szabadidő

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

A Szociális És A Szabadidő A vízszintes és a függőleges vonal keresztezi egymást, hogy rácsot képezzen. Minden rács kommunikációs platform, amely szintén a whisky bár tervezési koncepciójának forrása. Az energiatakarékosság és a környezetvédelem szempontjából a tervező LED-es energiatakarékos lámpákat használt az egész bárban. A bár levegőminőségének fenntartása érdekében a formatervezés ablakokat épít északról délre, amelyek biztosítják a természetes levegő átjutását.

A Kiállítóterem

City Heart

A Kiállítóterem A város építészetétől kezdve az indexelésig, hogy megértsék és mérlegeljék a tervezési egyensúlyt, a város kifejezése három saroktérben kondenzálódott, a városépítés és fejlesztés révén elősegítve a vállalkozásokat, a várost és az embereket a város és a városi jellemzők és a városi változások szempontjából éghajlatváltozás cserébe, hogy kifejezzék a tervező megértését egy városról, a város múltjába nézze meg jobban a jövőjét.

Lovas Komplexum

Emerald

Lovas Komplexum A holisztikus építészeti és térbeli projektek képe mind a hat épületet egyesíti, és mindegyik funkcionális identitását mutatja. Arénák és istállók kiterjesztett homlokzatai irányított kompozit magra irányítva. Hatoldalú épület, mint kristályrács, fa keretben nyugszik, mint a nyaklánc. Fali háromszögek üvegszórással, smaragd részletekként díszítve. Az ívelt fehér szerkezet kiemeli a főbejáratot. A homlokzati rács szintén a belső tér része, ahol a környezetet átlátszó hálón keresztül érzékelik. A belső terek folytatják a fa szerkezetek témáját, az elemek méretarányát felhasználva az arányosabb emberi léptékhez.

Kávézó

Perception

Kávézó Ez a kis meleg, fából készült kávézó a kereszteződés sarkán található, egy csendes környéken. A központosított nyitott előkészítési zóna tiszta és átfogó élményt nyújt a barista teljesítményéről a látogatók számára, bárhol, ahol a bárban vagy egy kávézóban található asztal ül. Az "Árnyékoló fa" nevű mennyezeti tárgy az előkészítési zóna hátuljáról indul, és lefedi az ügyfél zónáját, hogy a kávézó teljes hangulatát megteremtse. Szokatlan térbeli hatást kölcsönöz a látogatóknak, és közeggé válik azok számára is, akik el akarnak veszni gondolataikból az ízes kávéval.

A Szabadidő Klub

Central Yosemite

A Szabadidő Klub Térjünk vissza az élet egyszerűségére, a napra az ablak fényén és az árnyék kereszteződésein keresztül. Annak érdekében, hogy jobban tükrözze a természetes ízt a térben, használja ki teljes mértékben a rönktervezést, az egyszerű és stílusos, humanista kényelmet, hangsúlyozza a művészi tér hangulatát. Keleti varázstónus, egyedi térhangulattal. Ez a belső tér újabb kifejezése, természetes, tiszta, változó.