Design magazin
Design magazin
A Művészeti Tér

Surely

A Művészeti Tér Ez egy művészeti, alkalmi és kiskereskedelmi egység, amelyek egyetlen térben egyesülnek. Mivel az építészet egy ország által működtetett ruhanemű horog mellékgyár. Az egész épület megőrzi a fal foltos textúráját, mivel a tér rétegelt textúrája eltérő kontrasztot teremt a külsővel, és űrélményt is teremt. Távolítson el túl sok kemény díszítést, és használjon valamilyen puha dekorációt a kijelzőn, amely pihentető érzést keltett. A teremtés és a korai szakasz közötti kontraszt rugalmasabb az űr fenntartható fejlődéséhez a jövőben.

Projekt neve : Surely, A tervezők neve : Michael Lam, Ügyfél neve : Surely.

Surely A Művészeti Tér

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.