Design magazin
Design magazin
A Japán Szelet Étterem

Saboten Beijing the 1st

A Japán Szelet Étterem Ez egy „Saboten” nevű japán szeletelt étteremlánc, az első kínai zászlóshajó étterem. Hagyományunk deformációja és a helyes lokalizáció elengedhetetlen ahhoz, hogy a japán kultúrát könnyebben elfogadhassuk külföldön. Itt, az étteremlánc jövőbeli jövőképeit szemlélve, olyan terveket készítettünk, amelyek hasznos kézikönyvekké válnak, amikor Kínába és a tengerentúlra is kiterjesztik. Aztán az egyik kihívásunk az volt, hogy megragadjuk a „japán képek” helyes megértését, amelyet a külföldiek előnyben részesítenek. Főleg a „hagyományos Japánra” koncentráltunk. Erőfeszítéseket teszünk annak beépítésére.

Projekt neve : Saboten Beijing the 1st, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Saboten.

Saboten Beijing the 1st A Japán Szelet Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.