Design magazin
Design magazin
Lakóház

Boko and Deko

Lakóház Ez a ház lehetővé teszi a lakosok számára, hogy saját tartózkodási helyüket keressék, amelyek megfelelnek az érzelmeiknek, ahelyett, hogy a normál házakban meghatározzák a tartózkodási helyet, amelyeket a bútor határoz meg. Különböző magasságú padlókat építenek hosszú alagút alakú terekbe északon és délen, és többféle módon összekapcsolva gazdag belső teret teremtenek. Ennek eredményeként különféle légköri változásokat idéz elő. Ezt az innovatív kialakítást érdemes nagyra becsülni, ha tiszteletben tartják azt, hogy újragondolják a ház kényelmét, miközben új problémákat vetnek fel a hagyományos élethez.

Projekt neve : Boko and Deko, A tervezők neve : Mitsuharu Kojima, Ügyfél neve : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Lakóház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.