Design magazin
Design magazin
A Művészeti Áruház

Kuriosity

A Művészeti Áruház A Kuriosity egy online kiskereskedelmi platformot tartalmaz, amely kapcsolódik ehhez az első fizikai üzlethez, amely divat, dizájn, kézműves termékek és műalkotások választékát mutatja be. A Kuriosity több, mint egy tipikus kiskereskedelmi üzlet, mint a felfedezés kurátus élménye, amelynek során a bemutatott termékeket egy további réteg gazdag interaktív média egészíti ki, amely az ügyfelek vonzására és vele való kapcsolatba lépésére szolgál. A Kuriosity ikonikus végtelenségű ablakának színe megváltoztatja a vonzó képeket, és amikor az ügyfelek sétálnak, a látszólag végtelen üvegportál mögött lévő dobozokban rejtett termékek világítanak, felhívva őket, hogy lépjenek be.

Projekt neve : Kuriosity, A tervezők neve : Lip Chiong - Studio Twist, Ügyfél neve : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity A Művészeti Áruház

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.