Design magazin
Design magazin
A Bisztró Étterem

Gatto Bianco

A Bisztró Étterem Játékos keveréke a retro történeteknek ebben az utcai bisztróban, amely magában foglalja az ikonikus stílusok válogatott bútorjait: szüreti Windsor szerelmes ülőhelyek, dán retro fotelok, francia ipari székek és Loft bőr bárszék. Az épület kopott-elegáns tégla oszlopokat tartalmaz a képablakok mellett, rusztikus hangokat biztosítva a napfényes környezetben, és a hullámosított fém mennyezet alatt lévő medálok támogatják a környezet megvilágítását. A cica fém művészet, amely fut a gyepre, és elrejtőzik a fa alatt, vonzza a figyelmet, visszatükröződve a színes fa textúrájú hátteret, élénk és animált.

Projekt neve : Gatto Bianco, A tervezők neve : Hsin Ting Weng, Ügyfél neve : Ris Interior Design Co., Ltd..

Gatto Bianco A Bisztró Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.