Design magazin
Design magazin
A Bisztró Étterem

Gatto Bianco

A Bisztró Étterem Játékos keveréke a retro történeteknek ebben az utcai bisztróban, amely magában foglalja az ikonikus stílusok válogatott bútorjait: szüreti Windsor szerelmes ülőhelyek, dán retro fotelok, francia ipari székek és Loft bőr bárszék. Az épület kopott-elegáns tégla oszlopokat tartalmaz a képablakok mellett, rusztikus hangokat biztosítva a napfényes környezetben, és a hullámosított fém mennyezet alatt lévő medálok támogatják a környezet megvilágítását. A cica fém művészet, amely fut a gyepre, és elrejtőzik a fa alatt, vonzza a figyelmet, visszatükröződve a színes fa textúrájú hátteret, élénk és animált.

Projekt neve : Gatto Bianco, A tervezők neve : Hsin Ting Weng, Ügyfél neve : Ris Interior Design Co., Ltd..

Gatto Bianco A Bisztró Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.