Design magazin
Design magazin
A Történelmi Épületfelújítás

BrickYard33

A Történelmi Épületfelújítás Tajvanon, bár vannak ilyen esetekben az épület történelmi felújítása, de történelmi jelentőséggel bír, korábban zárt hely volt, most mindenki előtt nyitva áll. Itt étkezhet, itt sétálhat, itt felléphet, itt élvezheti a látványt, hallgathat itt zenét, előadásokat tarthat, esküvőket rendezhet, és még éppen befejezheti a BMW és az AUDI autó bemutatkozását is, sok funkcióval. Itt találhat emlékeket az idős emberekről is, a fiatalabb generáció számára is, akik emlékeket hozhatnak létre.

Projekt neve : BrickYard33, A tervezők neve : Chien Hwa Huang, Ügyfél neve : HC Space Design.

BrickYard33 A Történelmi Épületfelújítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.