Design magazin
Design magazin
A Történelmi Épületfelújítás

BrickYard33

A Történelmi Épületfelújítás Tajvanon, bár vannak ilyen esetekben az épület történelmi felújítása, de történelmi jelentőséggel bír, korábban zárt hely volt, most mindenki előtt nyitva áll. Itt étkezhet, itt sétálhat, itt felléphet, itt élvezheti a látványt, hallgathat itt zenét, előadásokat tarthat, esküvőket rendezhet, és még éppen befejezheti a BMW és az AUDI autó bemutatkozását is, sok funkcióval. Itt találhat emlékeket az idős emberekről is, a fiatalabb generáció számára is, akik emlékeket hozhatnak létre.

Projekt neve : BrickYard33, A tervezők neve : Chien Hwa Huang, Ügyfél neve : HC Space Design.

BrickYard33 A Történelmi Épületfelújítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.