Design magazin
Design magazin
Szálloda

LiHao

Szálloda Vissza a természethez, a város kulturális állomásához. Hozzon létre egy kifinomult életmódot. Kizárólag élvezze a csendet és csendet. A szálloda Baoding csúcstechnológiai fejlesztési övezetének nyüzsgő területén található. A tervező holisztikus gondolkodással újradefiniálja a városi üdülő szállodát a környező környezet, az építészet, a táj és a belső tér újrakeverésével, hogy kifinomult, természetes és kényelmes szállodai helyet teremtsen. Hagyja, hogy az üzleti utazók jól érezzék magukat nyugodtan, fél napos szabadidőt lopva.

Az Értékesítési Irodák

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Az Értékesítési Irodák Ha a vízfelület tükör, az épület magassági képe elváltozik; a szobrászat és az ültetés elemei alapján a víz érdeke a dekoráción keresztül alakul ki; úszó ültetéssel, szökőkutak és művészi fények cseréjével az érdeklődés alakul ki. ; Ha a víz lélek, a művészet és a funkció kombinációja a tér fordulópontján vezethető le; A széles medence, a napfényben, a víz hullámai, tiszta és átlátszó, ragyogó, ragyogó vízen keresztül jól látja az egyes lapok hozzáállását, úgy tűnik, hogy általában megtisztítja az emberi elme is.

A Több Egységből Álló Ház

Best in Black

A Több Egységből Álló Ház A Best in Black egy olyan projekt, amelynek célja új típusú lakóépület létrehozása. A lakások belsőépítészete a mexikói építészetet képviselő ipari formatervezésnek felel meg, a kiválasztott anyagok célja a közönség csodájának érzékeltetése és a lakások meleg megjelenése, ellentétben a tiszta, józan homlokzattal. A négy homlokzat egyértelműen inspirálódik a Tetris játék alakjainak véletlenszerű elhelyezéséből, amelyek az épület falait és ablakait képezik, megvilágított légkört teremtve, amely kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Eladó Ház

Zhonghe Kechuang

Eladó Ház Ez a projekt az anyag, a technológia és a tér mélységére és pontosságára törekszik, és hangsúlyozza a funkció, a szerkezet és a forma integritását. A világítóhatás és az új anyagok kombinációja révén a legjobb esztétikai elemeket alkotja, hogy elérje az élvonalbeli kialakítás célkitűzését, hogy korlátlanul értelmezze az embereket a technológia álmában.

Lakóház

Casa Lupita

Lakóház A Casa Lupita tiszteleg a mexikói és történelmi szomszédságában fekvő Merida klasszikus gyarmati építészetével. Ez a projekt magában foglalta a kaszona helyreállítását, amelyet örökségvédelmi helynek tekintnek, valamint építészeti, belső, bútor- és tájépítést. A projekt fogalmi előfeltétele a gyarmati és a kortárs építészet egymás mellé helyezése.

A Cifi Fánk Óvoda

CIFI Donut

A Cifi Fánk Óvoda A CIFI Donut Óvoda lakossági közösséghez tartozik. Annak érdekében, hogy létrehozzon egy óvodai oktatási tevékenységi helyet, amely integrálja a gyakorlati megvalósíthatóságot és a szépséget, megpróbálja ötvözni az értékesítési teret az oktatási terekkel. A háromdimenziós tereket összekötő gyűrűs szerkezet révén az épület és a táj harmonikusan integrálódik, szórakoztató és oktatási jelentőségű tevékenységi helyet képezve.