Design magazin
Design magazin
Az Orvosi Szépségközpont

LaPuro

Az Orvosi Szépségközpont A dizájn több, mint jó esztétika. Ez a tér használatának módja. Az orvosi központ integrált formája és funkciója. A felhasználók igényeinek megértése és tapasztalat megszerzése a környező környezet minden finom érintéséről, amely megkönnyebbülésnek és valóban gondozásnak érzi magát. A tervezés és az új technológiai rendszer megoldásokat kínál a felhasználó számára, és könnyen kezelhető. Az egészség, a jólét és az orvosi szempontból a központ környezetbarát anyagokat fogadott el és figyelemmel kíséri az építési folyamatot. Minden elem be van építve a tervbe, ahol valóban megfelelő a felhasználók számára.

Az Otthoni Építészet

Bienville

Az Otthoni Építészet Ennek a dolgozó családnak a logisztikája megköveteli, hogy hosszú ideig bent otthon legyenek, ami a munkán és az iskolán túl zavarja egészségét. Mint sok család, elkezdték fontolóra venni azt, hogy szükséges-e a külvárosba költözés, és a városi szolgáltatások közelségének cseréje egy nagyobb hátsó udvarra a szabadtéri hozzáférés javítása érdekében. A távoli költözés helyett úgy döntöttek, hogy új házat építenek, amely egy kis városi téren megvizsgálja a beltéri otthoni élet korlátozásait. A projekt szervező elve az volt, hogy a kommunális területekről minél több szabadtéri hozzáférést biztosítson.

Esküvői Kápolna

Cloud of Luster

Esküvői Kápolna A csillogás felhője egy esküvői kápolna, amely egy esküvői szertartási teremben található, Himeji városában, Japánban. A tervezés megpróbálja a modern esküvői szertartást a fizikai térbe lefordítani. A kápolna teljesen fehér, felhő alakú, szinte teljes egészében ívelt üvegbe burkolva, amely a környező kertre és a vízgyűjtőre nyílik. Az oszlopok hiperbolikus nagybetűvel vannak feltöltve, olyan fejként, amely simán összekapcsolja őket a minimalista mennyezettel. A medence oldalán lévő kápolna-aljzat hiperbolikus görbe, amely lehetővé teszi, hogy az egész szerkezet úgy tűnjön, mintha a vízen lebegne, és hangsúlyozná a világosságát.

Adagoló Gyógyszertár

The Cutting Edge

Adagoló Gyógyszertár A vágóél egy japán Himeji városában található szomszédos Daiichi Általános Kórházhoz kapcsolódó adagoló gyógyszertár. Az ilyen típusú gyógyszertárakban az ügyfélnek nincs közvetlen hozzáférése a termékekhez, mint a kiskereskedelemben; Inkább gyógyszereit a hátsó udvarban készíti el egy gyógyszerész, miután orvosi rendelvényt kiadott. Ezt az új épületet úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a kórház imázsát egy high-tech éles kép bevezetésével, a fejlett orvosi technológiának megfelelően. Fehér minimalista, de teljesen funkcionális teret eredményez.

Zászlóshajó Bolt

WADA Sports

Zászlóshajó Bolt 30. évfordulója alkalmából a WADA Sports egy újonnan épített központba és zászlóshajó-üzletbe költözött. Az üzlet belsejében egy óriási elliptikus fémszerkezet van, amely az épületet támasztja alá. Az elliptikus szerkezetet az ütőtermékek speciálisan kialakított rögzítőelemben igazítják. A ütők sorba vannak rendezve, és egyenként könnyedén elvihetők. A fenti ellipszis alakú különféle értékes vintage és modern ütők megjelenítésére szolgál, amelyeket az ország egész területéről összegyűjtöttek, és amelyek az üzlet belső részét ütőmúzeummá alakítják.

Az Iroda

The Duplicated Edge

Az Iroda A Duplicated Edge a japán Kawanishi-i Toshin Műholdas Előkészítő Iskola terve. Az iskola új befogadási, konzultációs és konferenciaterületeket akart egy keskeny, 110 nm-es, alacsony mennyezetű helyiségben. Ez a kialakítás egy nyílt teret javasol, amelyet éles háromszög alakú vételi és információszámláló jelöl meg, amely elosztja a teret funkcionális elemekre. A számlálót fokozatosan növekvő fehér fémlemez borítja. Ezt a kombinációt a hátsó udvar falában található tükrök és a mennyezeten lévő fényvisszaverő alumínium panelek ismétlik, amelyek szélesebb méretűvé teszik a teret.