Design magazin
Design magazin
A Belsőépítészet

CRONUS

A Belsőépítészet Ez a tagok bárja a vezetőknek szól, akik szívesen töltenek elegáns városi éjszakákat. Magától értetődik, hogy valami különlegeset és különlegeset fog érezni azok számára, akik tagságra akarnak válni és hajlandók használni ezt a sávot. Mi több, ha egyszer elkezdi használni a felhasználhatóságot és a kényelem, nagy jelentőséggel bír a működési forma szempontjából. Lehet, hogy ez a két fent említett aspektus meglehetősen furcsa, és a helyes érintés biztosítása volt a kihívásunk. Valójában ez a „két szempont” volt a kulcsszó e bár-társalgó megtervezéséhez.

A Japán Szelet Étterem

Saboten Beijing the 1st

A Japán Szelet Étterem Ez egy „Saboten” nevű japán szeletelt étteremlánc, az első kínai zászlóshajó étterem. Hagyományunk deformációja és a helyes lokalizáció elengedhetetlen ahhoz, hogy a japán kultúrát könnyebben elfogadhassuk külföldön. Itt, az étteremlánc jövőbeli jövőképeit szemlélve, olyan terveket készítettünk, amelyek hasznos kézikönyvekké válnak, amikor Kínába és a tengerentúlra is kiterjesztik. Aztán az egyik kihívásunk az volt, hogy megragadjuk a „japán képek” helyes megértését, amelyet a külföldiek előnyben részesítenek. Főleg a „hagyományos Japánra” koncentráltunk. Erőfeszítéseket teszünk annak beépítésére.

Az Egyetemi Belsőépítészet

TED University

Az Egyetemi Belsőépítészet A modern tervezési koncepcióval kialakított TED egyetemi terek tükrözik a TED intézmény progresszív és kortárs irányát. A modern és nyersanyagokat kombinálják a technológiai infrastruktúrával és a világítással. Ezen a ponton meghatározzák azokat az űrkutatási konvenciókat, amelyeket eddig még nem tapasztaltunk. Újfajta jövőkép jön létre az egyetemi terek számára.

Az Irodahelyiségek Belsőépítészete

Infibond

Az Irodahelyiségek Belsőépítészete A Shirli Zamir Design Studio megtervezte az Infibond új irodáját Tel-Avivban. A vállalat termékével kapcsolatos kutatások után az ötlet egy munkaterület létrehozását jelentette, amely felteszi a kérdéseket a vékony szegélyről, amely különbözik a valóságtól a képzeletétől, az emberi agytól és a technológiától, és megkutatja, hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A stúdió kereste a térfogatot meghatározó helyes adagokat a térfogat, a vonal és az üresség használatához. Az irodai terv menedzser szobákból, tárgyalótermekből, hivatalos szalonokból, kávézóból és nyitott fülkéből, zárt telefonfülkékből és nyitott munkaterületekből áll.

Vendégház Építészeti Tervezés

Barn by a River

Vendégház Építészeti Tervezés A „Patak a folyó mellett” projekt megfelel a lakott tér megteremtésének kihívásával, az ökológiai szerepvállalás alapján, és javaslatot tesz az építészet és a táj áthatolási problémájának konkrét helyi megoldására. A ház hagyományos archetípusa formáinak aszketizmusához vezet. A tető cédruszsindelye és a zöld falú falak az ember által alkotott táj fűjében és bokrokban elrejtik az épületet. Az üvegfal mögött a sziklás folyópart látható.

Az Illatszerüzlet

Sense of Forest

Az Illatszerüzlet Az áttetsző téli erdő képe vált a projekt inspirációjává. A természetes fa és gránit textúrák bősége elmeríti a nézőt a természet jeleinek műanyag és vizuális benyomásaiba. Az ipari típusú berendezéseket lágyítja a vörös és a zöld oxidált réz színe. Az üzlet vonzerő és kommunikációs hely több mint 2000 ember számára.