Design magazin
Design magazin
Étterem

Chuans Kitchen II

Étterem A Chuan's Kitchen II, amely a Sičuan Yingjing fekete cserépét és a metróépítésből származó bányászott talajanyagokat egyaránt médiumként veszi át, egy kísérleti étterem, amely a hagyományos népművészet kortárs kísérletére épül. Az anyagok határán áttörve és a hagyományos népművészet modern formáját feltárva, az Infinity Mind kinyomta a Yingjing fekete kerámia égetése után eldobott tömítéseket, és a Chuan's Kitchen II fő dekorációs elemének felhasználta azokat.

Kávézó

Hunters Roots

Kávézó Válaszul egy modern, tiszta esztétikára adott válaszra, absztrakt formában használt, fából készült gyümölcsládák által ihletett belső terek készültek. A ládák kitöltik a tereket, és magával ragadó, majdnem barlangszerű szobrászati formát hoznak létre, ugyanakkor az egyszerű és egyenes geometriai alakzatokból készül. Az eredmény tiszta és ellenőrzött térbeli élmény. Az okos kialakítás maximalizálja a korlátozott helyet is, mivel a praktikus berendezéseket dekoratív elemekké alakítja. A világítás, a szekrények és a polcok hozzájárulnak a tervezési koncepcióhoz és a szobrászati megjelenéshez.

Szolgáltató Iroda

Miyajima Insurance

Szolgáltató Iroda A projekt célja az, hogy "összekapcsolja az irodát a várossal", kihasználva a környezetet. Az oldal azon a helyen található, ahol áttekintést nyújt a városról. Ennek elérése érdekében alagút alakú teret fogadnak el, amely a bejárati kaputól az irodatér végéig megy keresztül. A mennyezet favonala és a beépített fekete rés világítással és légkondicionáló berendezéssel hangsúlyozza a város felé mutató irányt.

A Kárpitozott Akusztikus Panelek

University of Melbourne - Arts West

A Kárpitozott Akusztikus Panelek Röviden az volt, hogy sokféle szövettel becsomagolt akusztikus panelt szállítsunk és telepítsünk, különféle méretben, szögben és alakban. Az eredeti prototípusok megváltoztak mind a kialakításban, mind a panelek falra, mennyezetből és a lépcső aljáról történő felfüggesztésének és felfüggesztésének fizikai módjaiban. Ezen a ponton rájöttünk, hogy a mennyezeti panelek jelenlegi szabadalmaztatott függesztő rendszerei nem felelnek meg az igényeinknek, és saját fejlesztésűket terveztünk.

Étterem

Yuyuyu

Étterem A kínai piacon manapság nagyon sok ilyen vegyes kortárs formatervezési minta található, amelyek általában a hagyományos mintákon alapulnak, de akár modern anyagokkal, akár új kifejezésekkel. A Yuyuyu egy kínai étterem, a designer a keleti formatervezés kifejezésének új módját hozta létre, egy új, sorokból és pontokból álló installációt, amelyek az ajtótól étterem belsejéig terjednek. Az idők változásával az emberek esztétikai megítélése is változik. A kortárs keleti formatervezéshez az innováció nagyon szükséges.

Étterem

Yucoo

Étterem Az esztétika fokozatos érettségével és az ember esztétikai változásaival a modern stílus, amely kiemeli az öniséget és az egyéniséget, a tervezés fontos elemeivé vált. Ez az eset egy étterem, a tervező fiatalos űrélményt kíván létrehozni a fogyasztók számára. Világoskék, szürke és zöld növények természetellenes kényelmet és alkalmatosságot teremtenek a hely számára. A kézzel szőtt rattan és fém csillár magyarázza az ember és a természet ütközését, megmutatva az egész étterem életképességét.