Design magazin
Design magazin
A Városmegújítás

Tahrir Square

A Városmegújítás A Tahrir tér az egyiptomi politikai történelem gerincét képezi, ezért a városi tervezés újjáélesztése politikai, környezeti és társadalmi vágy. A fő terv magában foglalja egyes utcák bezárását és egyesítését a meglévő térbe a forgalom zavarása nélkül. Ezután három projektet készítettek rekreációs és kereskedelmi funkciók befogadására, valamint egy emlékművet, amely Egyiptom modern politikai története jelképezi. A terv figyelembe vett elegendő helyet a sétálásra és az ülőhelyekre, valamint a magas zöldterület arányt, hogy a város színét bevezessék.

Projekt neve : Tahrir Square, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square A Városmegújítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.