Design magazin
Design magazin
A Városmegújítás

Tahrir Square

A Városmegújítás A Tahrir tér az egyiptomi politikai történelem gerincét képezi, ezért a városi tervezés újjáélesztése politikai, környezeti és társadalmi vágy. A fő terv magában foglalja egyes utcák bezárását és egyesítését a meglévő térbe a forgalom zavarása nélkül. Ezután három projektet készítettek rekreációs és kereskedelmi funkciók befogadására, valamint egy emlékművet, amely Egyiptom modern politikai története jelképezi. A terv figyelembe vett elegendő helyet a sétálásra és az ülőhelyekre, valamint a magas zöldterület arányt, hogy a város színét bevezessék.

Projekt neve : Tahrir Square, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square A Városmegújítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.