Design magazin
Design magazin
Designer Asztal

Curly

Designer Asztal Ezt a többcélú asztalt a Bean Buro alapelvész, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezte. Belső elemként központi elemként működik. Az általános alak tele van játékos wiggly görbékkel, amelyek drámai ellentétben állnak a hagyományos formális szimmetrikus táblákkal, tehát szobrászati darabként tűnnek fel, hogy csábítsák és kölcsönhatásba lépjenek a felhasználókkal. A görbék első látásra véletlennek tűnnek, ám mindegyik görbét gondosan úgy tervezték, hogy ösztönözze a különféle ülőhelyzeteket és a társadalmi interakciókat.

Projekt neve : Curly , A tervezők neve : Bean Buro, Ügyfél neve : Bean Buro.

Curly  Designer Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.