Design magazin
Design magazin
Designer Asztal

Curly

Designer Asztal Ezt a többcélú asztalt a Bean Buro alapelvész, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezte. Belső elemként központi elemként működik. Az általános alak tele van játékos wiggly görbékkel, amelyek drámai ellentétben állnak a hagyományos formális szimmetrikus táblákkal, tehát szobrászati darabként tűnnek fel, hogy csábítsák és kölcsönhatásba lépjenek a felhasználókkal. A görbék első látásra véletlennek tűnnek, ám mindegyik görbét gondosan úgy tervezték, hogy ösztönözze a különféle ülőhelyzeteket és a társadalmi interakciókat.

Projekt neve : Curly , A tervezők neve : Bean Buro, Ügyfél neve : Bean Buro.

Curly  Designer Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.