Design magazin
Design magazin
Designer Asztal

Curly

Designer Asztal Ezt a többcélú asztalt a Bean Buro alapelvész, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezte. Belső elemként központi elemként működik. Az általános alak tele van játékos wiggly görbékkel, amelyek drámai ellentétben állnak a hagyományos formális szimmetrikus táblákkal, tehát szobrászati darabként tűnnek fel, hogy csábítsák és kölcsönhatásba lépjenek a felhasználókkal. A görbék első látásra véletlennek tűnnek, ám mindegyik görbét gondosan úgy tervezték, hogy ösztönözze a különféle ülőhelyzeteket és a társadalmi interakciókat.

Projekt neve : Curly , A tervezők neve : Bean Buro, Ügyfél neve : Bean Buro.

Curly  Designer Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.