Design magazin
Design magazin
Designer Asztal

Curly

Designer Asztal Ezt a többcélú asztalt a Bean Buro alapelvész, Kenny Kinugasa-Tsui és Lorene Faure tervezte. Belső elemként központi elemként működik. Az általános alak tele van játékos wiggly görbékkel, amelyek drámai ellentétben állnak a hagyományos formális szimmetrikus táblákkal, tehát szobrászati darabként tűnnek fel, hogy csábítsák és kölcsönhatásba lépjenek a felhasználókkal. A görbék első látásra véletlennek tűnnek, ám mindegyik görbét gondosan úgy tervezték, hogy ösztönözze a különféle ülőhelyzeteket és a társadalmi interakciókat.

Projekt neve : Curly , A tervezők neve : Bean Buro, Ügyfél neve : Bean Buro.

Curly  Designer Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.